Garancia és Méretproblémák

30 napos elégedettségi garancia

Ha esetleg mégsem tetszik a termék és kézhezvételtől számított 30 napon belül sértetlenül, eredeti csomagolásában visszajuttatod hozzánk, akkor szabadon levásárolhatod vagy visszatérítjük a megvásárolt termék árát!

Méretprobléma

Méretprobléma esetén kérünk, mielőbb vedd fel velünk a kapcsolatot az info@yaragoga.hu e-mail címen és írd meg nekünk:

  • az e-mailben kapott rendelési számodat
  • neved
  • telefonszámod
  • melyik terméket szeretnéd cserélni
  • és milyen méretet szeretnél kapni.

Ezek után felvesszük veled a kapcsolatot

A megvásárolt terméket visszaküldésnél kérünk minden esetben gondosan csomagold be eredeti csomagolásába.
Visszaküldött termék cseréjére csak akkor van lehetőség, ha az nem használt és sérülésmentes. Így használt vagy sérült termék csereigényét nem áll módunkban teljesíteni (ide nem értve a hibás termékeket).
 
A fentiek alapján terméket kizárólag új, tiszta és sértetlen állapotban, eredeti csomagolásában tudunk csak visszavenni. Az nem mutathatja viselés/használat, mosás vagy egyéb külső hatás jeleit. 
Abban az esetben, ha a visszaküldött termék nem felel meg az említett szempontoknak, vagyis a terméket egyértelműen használták, kimosták, koszos, kellemetlen illatú, nem az eredeti csomagolásában van, fenntartjuk a jogot arra, hogy elutasítsuk a cserére vagy pénzvisszatérítésre irányuló kérelmet.
 
Méretprobléma esetén, a fenti feltételeknek megfelelően visszaküldött termék csereigényét díjmentesen teljesítjük és a visszaküldés miatt keletkező szállítási díj költségét egy 1.500 Ft-os kuponnal szeretnénk kompenzálni, amelyet szabadon levásárolhatsz webáruházunkban.